دسته : عمران
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 4804 KB
تعداد صفحات : 57
بازدیدها : 255
برچسبها : طرح روكش آسفالتی روکش آسفالت تقویتی
مبلغ : 4200 تومان
خرید این فایلفهرست مطالب
مقدمه
مفهوم عملکرد راه
روش درجه بندی راه از نظر مرغوبیت PSR
روش PSI در درجه بندی مرغوبیت سطح راه
روش غیرمستقیم طرح روکش آسفالتی
روش مستقیم طرح روکش آسفالتی
روکش اصلاحی
اصلاح فرسایش قشر آسفالت راه
اصلاح ناهمواری سطح راه آسفالته
اصلاح پروفیل
اصلاح لغزندگی سطح راه آسفالته
روکشهای آسفالت تقویتی
تیر بنگلمن
شکل شماتیک تیر بنکلمن
نحوه اندازه گیری افت و خیز روسازی با استفاده از دفلکتومتر
طرح روکش های تقویتی
روش تحلیلی
جدول ارزیابی کیفی و کمی روسازی راه موجود
نمونه
تعیین ضخامت روکش آسفالت تقریبی
تعیین خمش های سطح راه
نمایش شماتیک خمش روسازی راه تحت تأثیر بار ناشی از چرخهای وسائل نقلیه
اندازه گیری میزان خمش
دستگاه بن کل من بیم
دستگاه دفلکتوگراف Lacroi
نحوه باگذاریدستگاه دفلکتو گراف
طرح روکش آسفالت تقویتی به روش دفلکتوگراف
تعیین ضخامت روکش آسفالت تقویتی به روش دفلکتو گراف
ارزیابی راه آسفالته با دستگاه دفلتکو گراف
رابطه بین (DTN) و (RRD)
عوامل موثر بر افت و خیز روسازی
تعیین ضخامت روکش آسفالتی روش انستیتو آسفالت
منحنی ضریب تصحیح افت و خیز برای درجه حرارت ضخامت روکش آسفالتی (BCEOM)
روش BCEOM
تصاویر
منابع
****************
بخشهایی از متن
شبکه راههای آسفالته کشور به سرعت در حال گسترش است و توسعه سریع شبکه راههای آسفالته بالطبع وظیفه نگهداری راهها را سنگین تر می نماید. پرواضح است که نگهداری راهها صرفاً با انجام لکه گیری و مرمت های موضعی آسفالت محدود نمی شودو شاید یکی از مهمترین وظایف در سیستم نگهداری راههای آسفالته،انجام روکش آسفالت در زمان مناسب و به موقع می باشد. اپتیم این زمان موقعی است که هنوز صدمات و نواقص زیادی به آسفالت راه وارد نشده است.
انجام روکشهای آسفالت در زمان مناسب باعث می شود با کمترین هزینه راه را برای یک مدت طولانی دیگر قابل استفاده نمود بالعکس عدم انجام روکش راههای آسفالته به موقع خود هزینه روکش را گاهی تا 100% افزایش می دهد. از این مختصر چنین نتیجه می شود که چنانچهروکش آسفالته به موقع انجام شود میلیون ها تومان صرفه جوئی می گردد و رضایت مردم نیز جلب می شود و بالعکس چنانچه روکش آسفالت به موقع انجام نشود میلیونها تومان به بیت المال زیان وارد می شود و مردم نیز همیشه از عملکرد راههای آسفالته رضایت نخواهند داشت.
در این روش ضخامت روکش آسفالتی بر اساس میزان آمد و شد پیش بینی شده و قدرت باربری سیستم روسازی موجود تعیین می شود. برای تعیین قدرت باربری روسازی از آزمایش تعیین افت و خیز روسازی تحت یک محور با وزن مشخص استفاده می شود، زیرا هر اندازه افت و خیز روسازی تحت اثر بار معین بیشتر باشد، قدرت باربری روسازی کمتر است.
برای اندازه گیری افت و خیز روسازی معمولاً از وسیله ای به نام تیر بنکلمن استفاده شده و مقدار افت و خیر تحت اثر یک محور ساده به وزن 2/8 تن با چرخ های زوج اندازه گیری می شود. اندازه گیری افت و خیز روسازی ممکن است تحت اثر هر نوع محور دیگریو با هر وزنی (مثلاً محور ساده 13 تنی) نیز انجام شود، لیکن در هر مورد باید وزن و نوع محور بکار رفته برای اندازه گیری افت و خیز به همراه نتایج آزمایش گزارش شود.
از مقایسه افت و خیز اندازه گیریشده با افت و خیز مجاز روسازی برای شرایط موردنظر، اختلاف قدرت باربری روسازی موجود با روسازی که برای شرایط محل و آمد و شد پیش بینی شده لازم است، می توان ضخامت روکش آسفالتی را تعیین کرد. ضخامت روکش باید به اندازه ای باشد که میزان افت و خیز روسازی موجود به علاوه روکش آن از مقدار افت و خیز مجاز بیشتر نشود.
نظر به اینکه ترافیک راهها به سرعت در حال گسترش می باشند با توجه به اینکه در ساختمان تعدادی از راهها احیاناً طرح روسازی راه با رعایت استانداردهای مربوطه، اعم از بار محوری مجاز و نیز استحکام بستر روسازی، محاسبه و اجرا نشده است اینست که این دسته از راهها به هر یک از علل فوق جوابگوی ترافیک فعلی خود نمی باشند.
و برای اینگه پذیرای ترافیک فعلی خود باشند به یک تقویت اساسی (تقویت روسازی راه) نیازدارند.
یک چنین تقویت اساسی روسازی راه را می توان به صورت مستقل به عنوان یک روکش آسفالت تقویتی یا در قالب پروژه بهسازی راه مورد نظر انجام داد.
علی ایحال در تمامی حالات طرح روکش آسفالت تقویتی در قالب کل ضخامت روسازی طرح و ضخامت مورد نظر می بایستی طوری طرح شود که کلیه مشخصات پک راه جدید کهفرضاً در آن محل می بایستی ساخته می شده است دارا باشد.
...
خرید و دانلود آنی فایل